Наглядова рада ПАТ НАСК «Оранта» продовжила повноваження голови правління Яцека Мейзнера на наступний термін

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд Пока что нет оценок, голосуйте!
НАСК ОРАНТА рішенням наглядової ради з 19 квітня 2024 року продовжила повноваження голови правління Яцека Якуба Мейзнера на наступні 5 років, – йдеться в офіційному повідомленні компанії.

За інформацією страховика, акціонери компанії покладають на топ-менеджера завдання продовжити реалізацію цілої низки проєктів в сфері ІТ та обслуговування клієнтів. ОРАНТА має зосередити увагу на покращенні операційної ефективності та оптимізації витрат, що дозволить підвищити рентабельність та зміцнить ринкові позиції компанії.

«Маючи майже 30-річний досвід роботи на ринку страхування, у тому числі понад 15 років роботи в Україні, я відчуваю сильний зв’язок із ринком, Україною та цінностями, за які вона сьогодні бореться проти російського агресора»,говорить Яцек Мейзнер. – «Рішення про продовження контракту є результатом моєї глибокої відданості розвитку НАСК «Оранта», віри в її потенціал і віри в те, що ми можемо досягти набагато більшого для наших клієнтів, співробітників, акціонерів і спільноти, в якій ми працюємо».

Топ-менеджер запевнив, що у найближчій перспективі компанія зосередиться на кількох ключових напрямках діяльності. В першу чергу ОРАНТА продовжить вдосконалювати продукти та послуги, а саме у сфері прямого страхування та посилювати свою присутність у тих сферах, де ми вже маємо сильні позиції, наприклад, у сфері ОСЦПВ. Компанія планує відігравати значну роль на ринку медичного страхування. Не менш важливим аспектом Яцек Мейзнер вважає постійний розвиток компетенцій співробітників та впровадження технологічних інновацій.

«Я впевнений, що завдяки співпраці нашої команди та підтримці наших партнерів ми досягнемо наших цілей і створимо ще сильнішу та інноваційнішу організацію», — підсумував він.

З 2007 по 2016 рік Яцек Мейзнер обіймав посаду голови правління СК «Альфа Страхування», а також був членом її наглядової ради. У 2017-2019 роках працював у компанії GETBACK S.A. (Бухарест, Румунія), де займав посади члена наглядової ради, директора з розвитку іноземних ринків, консультанта ради директорів, члена ради директорів. З 20 травня 2021 року — член правління НАСК «Оранта», з 30 червня того ж року – її голова правління.

Довідка:

ПАТ Національна акціонерна страхова компанія (НАСК) «Оранта» є правонаступницею Укрдержстраху, заснованого 25 листопада 1921 року, та вже понад 100 років провадить страхову діяльність в Україні. Від 1994 року НАСК «Оранта» є повним членом МТСБУ, а з 2003 року — членом Ядерного страхового пулу. Основним акціонером є українська бізнес-група DCH. Компанія має 33 ліцензії на обов’язкові та добровільні види страхування, її мережа налічує 538 представництв, в агентській мережі об’єднано понад 2000 страхових експертів. Стабільно посідає провідні позиції за показником страхових премій з обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ). Щороку в «Оранті» страхується понад 2,5 мільйонів клієнтів. 15.11.2023 рейтингове агентство «IBI-Рейтинг» підтвердило рейтинг фінансової стійкості ПАТ «НАСК «ОРАНТА» за національною шкалою на рівні uaAA–if

Комментарии