Рейтинг фінансової стійкості СК «ВІДІ-СТРАХУВАННЯ» на рівні uaAA підтверджено РА «СТАНДАРТ-РЕЙТИНГ»

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд 2 оценки, среднее: 4,50 из 5.
1 лютого 2021 року рейтинговий комітет РА «Стандарт-Рейтинг» прийняв рішення про присвоєння кредитного рейтингу / рейтингу фінансової стійкості (надійності) страховика Товариству з додатковою відповідальністю «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ВІДІ-СТРАХУВАННЯ» (ЄДРПОУ 35429675) за національною шкалою на рівні uaАА.

Страховик з рейтингом uaАА характеризується дуже високою фінансовою стійкістю порівняно з іншими українськими страховиками.

Фактори, які дозволили Агентству прийняти рішення про присвоєння рейтингу:

  • високі показники прибутковості;
  • зростання показників ділової активності;
  • високий рівень диверсифікації ризиків за клієнтським портфелем;
  • високий рівень ліквідності;
  • достатній рівень капіталізації;
  • повна відповідність усім нормативним вимогам до страхової компанії згідно чинного законодавства.

«У 2019 році страхова компанія демонструвала стабільну динаміку зростання клієнтської бази та ключових фінансових показників, що дозволило покращити позиції у рейтингу Insurance Top на ринку КАСКО. 2020 рік – «рік пандемії COVID 19» видався непростим і став для багатьох компаній своєрідним «тестом на антикрихкість». Саме тому для нас було дуже важливо публічно підтвердити свій рівень фінансової стійкості в незалежному рейтинговому агентстві в 2020 році.

Рейтинг фінансової стійкості – це публічний інструмент, за допомогою якого клієнт може самостійно оцінити стабільність і надійність страхової компанії, та прийняти рішення щодо доцільності майбутньої співпраці. Простими словами – це результат оцінки здатності страхової компанії реалізувати для клієнта реальний страховий захист», – коментує присвоєння рейтингу директор СК «ВІДІ-СТРАХУВАННЯ» Іван Загреба.

Інформація про СК «ВІДІ-СТРАХУВАННЯ»

СК «ВІДІ-СТРАХУВАННЯ» 13 років  спеціалізується на автомобільному страхуванні та пропонує якісні страхові продукти з високим рівнем клієнтського сервісу й індивідуальним підходом до кожного клієнта. СК «ВІДІ-СТРАХУВАННЯ» є членом Ліги страхових організацій України та неодноразово була визнана різними українськими рейтингами як надійна, прозора та професійна страхова компанія на ринку КАСКО в Україні.

У галузевому рейтингу Insurance Top 2019 СК «ВІДІ-СТРАХУВАННЯ» входить до ТОП-10 страхових компаній на ринку КАСКО України та посідає 4-е місце на ринку КАСКО Києва та Київської області.

Комментарии