СК «Експрес Страхування» — лідер за темпом зростання кількості договорів КАСКО та ОСЦПВ за версією Insurance TOP

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд Пока что нет оценок, голосуйте!
СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, показала найбільший темп зростання портфеля КАСКО та ОСЦПВ на українському страховому ринку у 2023 фінансовому році. Відповідний Диплом Лідера компанія отримала від організаторів Національної Премії найвпливовішого галузевого журналу України Insurance Top.

За підсумками 2023 рік приріст страхових платежів СК «Експрес Страхування» з КАСКО склав +50,82% до рівня 2022 року, з ОСЦПВ – +132,39%.

 «Збільшення кількості наших клієнтів – об’єктивний показник довіри до нашої страхової компанії», – коментує директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва. «Ніколи не буде кращого часу ніж зараз. Розвиток страхових послуг, в яку щиро вкладається завзята наша команда – це той шлях, який обрала СК «Експрес Страхування» в доленосний для країни та українців час. Низький уклін нашим збройним силам за можливість працювати, щира вдячність клієнтам та партнерам за довіру та підтримку! Наша місія буде не змінна й надалі – надавати унікальний сервіс страхових послуг для кожного клієнта та формувати моду на якісного та відповідального українського страховика».

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 7 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП 10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

З квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками IV кварталу 2023 року Компанія здобула найвищу оцінку з ОСЦПВ («автоцивілки») за даними  МТСБУ – «1», що означає, що показники діяльності Компанії знаходяться на високому рівні.

Комментарии