Зустрічай весну з новим автомобілем Chery або Jetour – і отримай Автоцивілку від СК «Експрес Страхування» в подарунок*!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд Пока что нет оценок, голосуйте!
СК «Експрес Страхування» та автосервісний центр «Автоцентр на Кільцевій», що входять до сім’ї компаній групи УкрАВТО, розпочинають спільну акцію «Старт весни з Автоцентром на Кільцевій».

Щоб стати учасником акції, придбайте автомобіль брендів Chery чи Jetour в «Автоцентрі на Кільцевій» у період з 16.03.2024 р. по 30.04.2024 р. та отримуйте поліс ОСЦПВ (Автоцивілку) від СК «Експрес Страхування» у подарунок*.

Хочете підняти собі настрій і зробити весну яскравішою? Візьміть участь в нашій спільній акції! Тож чекаємо на Вас в «Автоцентрі  на Кільцевій» за адресою: вул. Толстого, 2 (с. Софіївська Борщагівка).

Подробиці акції та умови отримання поліса ОСЦПВ (Автоцивілки) від СК «Експрес Страхування можна дізнатись тут.

* Під наданням Поліса ОСЦПВ від ТДВ «Експрес Страхування» в подарунок мається на увазі сплата за кошт Організатора Акції та/або Автоцентру страхового платежу, розмір якого визначений на підставі Закону України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» відповідно до типу транспортного засобу, місця його реєстрації, сфери використання.

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками ІІІ кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.

Комментарии