Європейські перестрахувальні гіганти можуть досягти прогресу в 2024 році

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Для четвірки найбільших європейських перестрахувальних компаній існують хороші перспективи досягти високих результатів у 2024 році. Підставою для цього є сильні баланси та резерви, а також фінансові результати за 2023 рік, про які прозвітували Munich Re (Німеччина), Swiss Re (Швейцарія), Hannover Re (Німеччина) та SCOR (Франція).

Про це йдеться у новому звіті міжнародного рейтингового агентства Fitch Ratings.

Повідомляється, що найбільші перестраховики Європи мають «хороші можливості для сильного 2024 року, при цьому маржа андеррайтингу, ймовірно, досягне піку».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту Fitch Ratings відомо, що перестраховики отримують вигоду від інвестиційної діяльності, перестрахування майнових ризиків, життя та здоров’я, а також ризику нещасного випадку.

Чотири перестраховики також скористалися прибутковою маржею з андеррайтингу нерухомості, щоб створити додаткові резервні буфери в лініях зобов’язань, що, на думку Fitch, підвищує стійкість балансів і підтримує рейтинги. Усі названі перестраховики зберегли високу достатність капіталу на кінець 2023 року.

Коментарі