Європейські санкції щодо російських морських перевізників включають заборону страхування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
В рамках обмеження можливостей для російської федерації фінансувати військові дії проти України Європейський Союз пропонує запровадити санкції у сфері морських перевезень для російських суден.

Як стало відомо інтернет-ресурсу УкрСтрахування з повідомлення агентства Bloomberg, запропоновані заходи включають заборону на доступ до морських портів і зон для стоянки в країнах ЄС, а також заборону страхування від європейських компаній.

Санкції ЄС торкнуться 11 російських морських суден, включаючи танкери для перевезення сирої нафти, газові сховища та інфраструктуру для перевалки зрідженого газу на півострові Камчатка.

Згідно з проектом документа, на який посилається Bloomberg, заборона поширюватиметься на страхування та технічну допомогу, включаючи «бункерування, послуги з постачання суден, послуги зі зміни екіпажу, послуги з навантаження та розвантаження вантажів, послуги з встановлення кранців та буксири». Санкції ЄС, у разі їх ухвалення, також ускладнюють проведення морськими перевізниками дозаправки в порту та на стоянці.

Коментарі