Понад 550 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховая группа ТАС логотип
Як свідчить статистика Патрульної поліції, наїзд на тварин входить в «десятку» найбільш поширених видів ДТП. І наслідки таких аварій подеколи бувають дуже серйозними.

Поміж тим, уникнути подібних інцидентів в багатьох випадках виявляється майже нереально: тварини раптом вибігають на дорогу, неочікувано «виринають» з лісу, що росте вздовж траси. Тож запобігти ДТП в такій ситуації виходить, на жаль, далеко не завжди.

Аварія із застрахованим СГ «ТАС» автомобілем Mercedes-Benz ML 250 сталася на Київщині. Кросовер їхав трасою, коли просто перед ним на дорогу вибігла тварина. Попри всі зусилля водія, уникнути зіткнення не вдалося.

В результаті наїзду автомобіль зазнав суттєвих пошкоджень: так, внаслідок удару було пошкоджено передній бампер, шину та диск переднього колеса авто, а також його днище.

Страхова група «ТАС», де кросовер застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та відповідно до своїх зобов’язань врегулювала, виплативши належне страхове відшкодування – в розмірі 552568 грн.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» від СГ «ТАС» є бестселером в продуктовій лінійці компанії. Договір включає в себе п’ять програм автострахування – різних за наповненням та різної вартості. Таким чином, кожен автовласник в залежності від свого водійського досвіду, специфіки експлуатації авто та фінансових можливостей може в рамках одного договору обрати оптимальний для себе варіант страхового захисту.

Так, програма «1 зірка» розрахована на досвідчених водіїв, які вважають за необхідне страхувати своє авто виключно на випадок великих збитків – в разі його знищення чи викрадення. Програма «2 зірки» до того ж покриває збитки автовласника внаслідок пошкодження автомобіля в разі ДТП, пожежі, стихійного лиха та протиправних дій третіх осіб. З програмою «3 зірки» автовласники до всього переліченого мають можливість отримати виплату без надання страховикові довідки поліції. В свою чергу, за програмою «4 зірки» страховик, окрім всього того, відшкодує збитки внаслідок пошкодження застрахованого транспортного засобу в результаті інших подій, аніж перелічені вище. Водночас максимальний страховий захист за принципом повного КАСКО СГ «ТАС» забезпечує за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», що включає в себе розширене страхове покриття та низку дуже корисних для автомобілістів опцій.

Залишається додати, що страховий тариф за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» становить від 0,99%.

Коментарі