Aegon виходить із спільного підприємства Aegon Spain, але не залишає ринок Іспанії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Нідерландів Aegon залишає спільне підприємство в Іспанії та продає свою частку Unicaja Banco.

Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Aegon, в якому повідомляється про рішення продати свою 50% частку в іспанському спільному страховому підприємстві з Liberbank компанії Unicaja Banco.

Вартість операції становитиме 177 млн ​​євро, що «в 22 рази перевищує операційний результат 2021 року після оподаткування 50-відсоткової частки Aegon у спільному підприємстві. Aegon Spain». Завершення угоди очікується у другій половині цього року після обов’язкових погоджень із регулятором.

Згідно з Aegon, спільне підприємство в Іспанії орієнтоване на страхування життя та пенсійне страхування. Aegon продовжить працювати на іспанському ринку через інші підрозділи.

Раніше повідомлялося про покупку австрійською страховою групою VIG підрозділів Aegon в Угорщині, Польщі, Румунії та Туреччині.

Нагадаємо, Aegon засудила військову агресію росії проти України та зробила значні пожертви у фонд Червоного хреста «для допомоги жертвам ворожого нападу на Україну та виключили майбутні інвестиції у російські та білоруські компанії».

Коментарі