Ageas запрошує консультантів для покупки британського страховика Direct Line

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
У рамках підготовки до потенційної покупки бізнесу британської Direct Line страхова компанія з Бельгії Ageas звернулася до банку Deutsche Bank. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення агентства Reuters.

Згідно з цією інформацією, Ageas залучила додаткового консультанта із Deutsche Bank для спільної роботи зі своїм фінансовим консультантом Bank of America. Повідомляється, що Ageas може переглянути свою первинну пропозицію, яка була відкинута в Direct Line.

Нагадаємо, можлива цінова пропозиція становитиме 3,1 млрд фунтів стерлінгів. Умовами угоди передбачається, що акціонери Ageas у Direct Line володітимуть приблизно 22% випущеного акціонерного капіталу розширеною Ageas Group.

Згідно з заявою Ageas, компанія знаходиться на попередніх стадіях розгляду можливої пропозиції щодо придбання Direct Line. «Ageas твердо вірить, що об’єднання британського бізнесу Ageas і Direct Line буде вигідним як для акціонерів Ageas, так і для акціонерів Direct Line, надаючи реальну можливість збільшити акціонерну вартість за рахунок значного синергічного ефекту операційної та капітальної діяльності». – йдеться у заяві.

Коментарі