Агентство AM Best підтвердило високі рейтинги перестрахувальної компанії Hannover Re

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародне рейтингове агентство AM Best підтвердило основні рейтинги перестрахувальної компанії Hannover Re та її дочірніх підприємств.

Згідно звіту AM Best, рейтинг фінансової стабільності підтверджується на рівні A+, довгостроковий кредитний рейтинг емітента зберігається на рівні аа. Прогноз цих рейтингів стабільний.

Рейтинги відображають високу стабільність балансу Hannover Re, її високих операційних показників, сприятливий бізнес -профіль компанії та ефективне управління корпоративними ризиками.

Інтернет -ресурсу УкрСтрахування також відомо, що капіталізація з коригуванням на ризик Hannover Re залишатиметься на найвищому рівні, що сприятиме ефективному управлінню капіталом та сталій генерації капіталу через різноманітний профіль прибутку.

«Будучи третім за величиною світовим перестраховиком, Hannover Re виграє через свою провідну позицію на світових страхових ринках, що підкріплюється визнаним брендом та відмінною диверсифікацією в асортименті продукції та географічних правил», – йдеться у звіті AM Best.

Коментарі