Агресивна війна в Україні є загрозою миру в Європі: глава Munich Re

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Потенційні збитки, яких зазнає провідна страхова група Німеччини Munich Re через війну в Україні, будуть «незначними», з якими страховик «легко впорається». Так оцінив справжні та майбутні втрати через війну та санкції щодо Росії голова правління Munich Re Йоахім Веннінг.

Виступаючи на загальних зборах акціонерів, глава Munich Re підтвердив прогноз річного результату у розмірі 3,3 млрд. євро проти 2.9 млрд. євро роком раніше.

“Агресивна війна Москви в Україні є загрозою миру в Європі”, – сказав Веннінг акціонерам. «На цьому фоні може вистояти лише сильна Європа як гарант свободи, демократії та процвітання. Відповідно підвищення конкурентоспроможності Європи має стати центральним політичним пріоритетом. Інтереси Європи можуть бути кращими з позиції сили», — заявив він.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що загальна сума дивідендів акціонерів за підсумками 2021 року становитиме 1,54 млрд євро (11 євро на акцію проти 9,8 євро 2020 року). Загальні збори також дозволили членам правління Групи терміном до 2025 року викупити акції на загальну суму до 10% від статутного капіталу.

Коментарі