Акції страховиків падають на тлі погіршення погодних умов в Австралії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Екстремальні погодні умови та пов’язані з ними події катастрофічного характеру завдають австралійським страховикам не лише прямих, а й непрямих збитків. Крім збільшення кількості страхових претензій, акції страхових компаній Австралії продовжують падати в ціні.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Bloomberg. Акції QBE Insurance Group та Insurance Australia Group цього місяця знизилися більш ніж на 4%, оскільки ринок реагував на руйнівну повінь у Квінсленді минулого тижня.

Нагадаємо, Страхова рада Австралії (ICA) оголосила значною подією тропічний циклон Джаспер, який минулого тижня обрушився на північні райони австралійського штату Квінсленд. При оголошенні значущої події ICA запускає спеціальні процедури, включаючи збирання даних, аналіз та звітність за претензіями. Уся діяльність ICA тісно координується з урядом Австралії, щоб забезпечити своєчасну допомогу постраждалим.

Минулими різдвяними вихідними зафіксовано рясні дощові опади, поривчастий вітер і грози. За словами Ангуса Хайнса, старшого метеоролога Бюро метеорології, «в Австралії відбулося дощове Різдво за всю історію спостережень».

Коментарі