Акціонери Aegon підтримали об’єднання бізнес-операцій з ASR

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Загальні збори акціонерів страхової компанії з Нідерландів Aegon проголосували за об’єднання бізнесу з пенсійного, страхування життя та майна, банківських операцій та іпотечного кредитування в рамках нової ринкової одиниці. Згідно з прес-релізом Aegon, об’єднання торкнеться Aegon NV та ASR.

Раніше інтернет ресурс УкрСтраювання повідомляв про придбання Aegon частки 29,99% у місцевої страхової компанії ASR та передачу частини страхових операцій. Компанія ASR за 4,9 млрд євро купує страхові операції Aegon та стає другим за величиною страховиком у Нідерландах.

Угода передбачає оплату 2,5 млрд євро та 29,99% акцій в обмін на портфель пенсійного та страхування життя Aegon. Завершення угоди очікується у другій половині 2023 року після погодження із регуляторами.

«На додаток до схвалення акціонерів, отриманого сьогодні, закриття цієї угоди залежить від звичайних умов, включаючи схвалення регулюючих органів та антимонопольного законодавства. Виробнича рада Aegon дала позитивний висновок щодо передбачуваної угоди», – йдеться у прес-релізі.

Коментарі