Акціонери австрійської страхової групи VIG отримають дивіденди у розмірі 1,40 євро на акцію

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найбільша в Центральній та Східній Європі страхова група Vienna Insurance Group (VIG) провела щорічні загальні збори акціонерів, на яких було затверджено дивіденди та звітність за 2023 рік.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз VIG, акціонери страхової групи за підсумками року отримають дивіденди у розмірі 1,40 євро на акцію. Виплату дивідендів буде здійснено 27 травня 2024 року.

Згідно з прес-релізом VIG, голова правління VIG Хартвіг Легер представив розвиток Групи, а також ключові показники 2023 фінансового року. «Позитивний результат досягається у всіх сегментах та підрозділах – розвиток, основу якого становить стратегічна програма VIG 25. Перспективи на 2024 фінансовий рік також дуже позитивні: Група прагне досягти прибутку до оподаткування в діапазоні від 825 млн євро до 875 млн євро», – йдеться у прес-релізі.

Раніше VIG опублікувала оновлені зобов’язання щодо сталого розвитку у сфері інвестицій та андеррайтингу, які розчарували екологічний рух Insure Our Future своєю недостатністю.

Коментарі