Акціонери фінансового холдингу Fairfax з Канади отримають дивіденди, що зросли

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Фінансовий холдинг із Канади Fairfax Financial Holdings за підсумками 2023 року ухвалив рішення про виплату дивідендів акціонерам у розмірі $15 на одну акцію. Рішення стосується всіх власників акцій із багаторазовим голосуванням та субординованих голосуючих акцій, зареєстрованих станом на 18 січня 2024 року.

У прес-релізі Fairfax зазначається, що величина дивідендів суттєво зросла через високі фінансові результати компанії.

«Враховуючи значне зростання Fairfax з моменту введення щорічних дивідендів у розмірі $10 на акцію 14 років тому, а також враховуючи поточну позицію Fairfax щодо прогнозування високих доходів на наступні кілька років, заснованих на доходах страхових компаній від андеррайтингу, фіксованих відсотках та дивіденд ми вважали за доцільне підвищити наші річні дивіденди цього року до $15 на акцію, і ми вважаємо, що це має бути стійкий рівень», – заявив Прем Ватса, голова та головний виконавчий директор Fairfax.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Fairfax Financial Holdings завершила третій квартал 2023 року з чистим прибутком у розмірі $1,07 млрд проти $499 млн роком раніше. Всього за 9 місяців з початку року чистий прибуток Fairfax склав $3,05 млрд проти $1,06 млрд роком раніше.

Коментарі