Акціонери французької AXA Group отримають дивіденди у розмірі 1,54 євро на акцію

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
28 квітня в Парижі відбулися загальні збори акціонерів французької AXA Group, на яких було затверджено річний звіт, дивіденди акціонерам та склад нової Ради директорів Групи.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз AXA Group, акціонери схвалили запропонований Радою директорів план виплати дивідендів, який передбачає дивіденди у розмірі 1,54 євро на акцію.

Крім того, Томас Буберл був повторно призначений акціонерами членом Ради директорів терміном на чотири роки. Рада директорів також підтвердила поновлення повноважень Томаса Буберла на посаді головного виконавчого директора.

«Я з великим ентузіазмом ставлюся до цього нового мандату і дуже оптимістично дивлюся на майбутнє Групи, яка ще раз продемонструвала свою силу під час пандемічної кризи», — прокоментував призначення Томас Буберл.

Раніше повідомлялося, що AXA Group та італійський банк Banco BPM ведуть попередні консультації, предметом яких є купівля контрольного пакету акцій страхового бізнесу Banco BPM SpA на суму близько 1,5 млрд євро.

Коментарі