«Альфа Страхування» та «Прем’єр Альянс» втратили членство у МТСБУ

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Дві страхові компанії – «Альфа Страхування» та «Прем’єр Альянс» – виключені зі складу членів Моторного (транспортного) страхового бюро України. Рішення ухвалено 22 січня на Загальних Зборах страховиків-членів МТСБУ.

Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу МТСБУ, в якому повідомляється, що «Альфа Страхування» втратила членство через анулювання ліцензії за рішенням Правління Національного банку України №454 на підставі неможливості виконання своїх зобов’язань.

Страхова компанія «Прем’єр Альянс» після об’єднання зі страховою компанією «Саламандра» передасть їй усі повноваження та зобов’язання за раніше укладеними договорами ОСАЦВ.

«Згідно з пунктом 6.11 статті 6 Статуту МТСБУ з 23 січня 2024 р. ці компанії більше не мають права укладати договори страхування обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності», – йдеться у прес-релізі МТСБУ.

Нагадаємо, Національний банк України виключив із Державного реєстру фінансових установ України дві страхові компанії – «Альфа Страхування» та «Мотор-Гарант».

Коментарі