Allianz Group інвестує 20 млн євро у норвезький проект зеленого водню

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Норвезька компанія Fuella, розробник проектів із зеленого водню за підтримки Allianz Capital Partners, отримала 20 млн. євро для фінансування робіт з виробництва зеленого аміаку.
Про це повідомляє Allianz Group, яка виступає основним спонсором цього проекту.

Раніше Allianz Group інвестувала 25 млн євро у подібний проект у Фінляндії для підтримки заводів Ren-Gas, які виробляють синтетичний метан із водню та вуглекислого газу від теплових станцій.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що угода з норвезьким оператором передбачає передачу Allianz міноритарного пакету акцій Fuella та право інвестувати у майбутні проекти Fuella щодо зеленого аміаку та Power-to-X.

«Fuella – це наша друга пряма інвестиція у «зелений» водень, заснована на нашій останній інвестиції у фінського розробника зеленої енергії Ren-Gas. Інвестиції в Fuella ідеально узгоджуються з нашою спільною стратегією інвестування в інфраструктуру енергетичного переходу та наголошують на важливості, яку ми надаємо зеленим молекулам для енергетичного переходу в Європі», – прокоментував Майкл Пфеніг, представник Allianz Capital Partners.

Коментарі