Allianz Group отримала найвищі бали для індексу стійкості Доу-Джонса

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова група з Німеччини Allianz отримала найвищі бали серед глобальних страховиків за результатами оцінки корпоративної стійкості (CSA) Standard&Poor (S&P) 2023 року.

Група отримала 82 бали зі 100 можливих у Глобальній оцінці корпоративної стійкості (CSA) Standard & Poor, яка є основою для індексу стійкості Доу-Джонса (DJSI).

«Як глобальна компанія, ми несемо відповідальність перед суспільством: перед нашими клієнтами, співробітниками та партнерами. Будь то наша робота зі зміни клімату, наше стійке бізнес-пропозиція чи наші соціальні ініціативи, ми хочемо допомогти забезпечити майбутнє суспільства на глобальному рівні. планета, на якій варто жити», – прокоментували Alianz.

Нагадаємо, індекс CSA компанії S&P Global, який становить основу широко визнаного індексу DJSI, є комплексною оцінкою зусиль компанії в галузі сталого розвитку. Він оцінює низку екологічних, соціальних та управлінських факторів (ESG), включаючи, крім іншого, викиди вуглекислого газу, різноманітність та інклюзивність, трудову практику та структуру управління.

Коментарі