Allianz Group продає контрольний пакет у спільному підприємстві в Саудівській Аравії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова група з Німеччини Allianz зробила заяву про продаж своєї частки 51% у спільному підприємстві Allianz Saudi Fransi (AzSF) багатопрофільної регіональної страхової компанії з ADNIC.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Allianz Group відомо, що угода відповідає планам Групи з оптимізації своїх операцій у країнах Близького Сходу.

Очікується, що угоду буде завершено за кілька місяців після отримання схвалення регулюючих органів. Інші деталі угоди, включаючи її вартість, не повідомляється.

У прес-релізі Allianz говориться, що інші підрозділи Allianz – Allianz Global Investors, PIMCO, Allianz Trade, Allianz Partners та Allianz Re – «продовжать обслуговувати своїх клієнтів, пропонуючи індивідуальні та найкращі у своєму класі продукти та послуги у Королівстві Саудівська Аравія».

ADNIC (Abu Dhabi National Insurance Company) заснована в 1972 році і входить до трійки найбільших страховиків Саудівської Аравії. Власний капітал ADNIC станом на 31 грудня 2022 досяг $10,23 млрд при стабільному рівні ліквідності та капіталізації.

Коментарі