Allianz нарощує ефективність і готова досягти цільового показника річного прибутку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За 9 місяців з початку року найбільша страхова група з Німеччини Allianz зуміла наростити виручку та операційний прибуток, незважаючи на складні ринкові умови.

Згідно з прес-релізом Групи, операційний прибуток за три квартали зріс на 3,2% до 10,2 млрд євро, сукупний виторг Allianz досяг 116 млрд євро, що на 5,3% перевищує аналогічний показник минулого року.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування також відомо, що чистий прибуток за третій квартал зріс на 16,7% до 2,3 млрд євро, але з початку року цей показник склав 4,7 млрд євро, що майже на третину нижче за результат минулого року.

Нагадаємо, за підсумками першого півріччя прибуток Allianz був на 52,7% нижчим за аналогічний показник минулого року. Це сталося внаслідок резервування майбутніх витрат через війну в Україні та у зв’язку з розглядом діяльності структурних фондів Allianz у США.

Незважаючи на очевидні складнощі, прогноз операційного прибутку на 2022 рік очікується у верхній половині цільового діапазону 13,4 млрд євро.

“Наші відмінні результати в цьому кварталі ще раз доводять стійкість і силу Allianz у складних геополітичних і ринкових умовах”, – заявив генеральний директор Allianz Олівер Бете.

Коментарі