Allianz Partners пропонуватиме страхову підтримку для гостей Олімпійських Ігор у Парижі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Підрозділ німецького страховика компанія Allianz Partners уклала партнерську угоду з офіційним постачальником послуг гостинності Олімпійських і Паралімпійських ігор 2024 року в Парижі.

Відповідно до умов угоди, на веб-платформі On Location можна придбати страхові продукти разом із послугами гостинності для туристів із США та європейських країн.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Allianz відомо, що до переліку включено страхування ризику скасування заходу, переривання поїздки, втрати, крадіжки або затримки багажу. Крім цього, до страхового пакету входить цілодобова допомога експертів на випадок медичних, стоматологічних та інших екстрених ситуацій.

«Оскільки Allianz є офіційним всесвітнім олімпійським та паралімпійським партнером, для нас велика честь співпрацювати з On Location, щоб розширити наші послуги із захисту їхніх гостей, щоб вони могли насолодитися безпрецедентним досвідом, знаючи, що вони мають захист від Allianz», – прокоментував Жан. -Марк Пайхол, директор з глобального стратегічного партнерства Allianz Partners.

Коментарі