AM Best підтвердила високі рейтинги та стабільний прогноз для італійської Generali

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародне рейтингове агентство AM Best підтвердило рейтинг фінансової стійкості італійської страхової групи Generali та її дочірніх підрозділів на рівні A та довгостроковий кредитний рейтинг емітента на рівні «a+». Прогноз за цими рейтингами – стабільний.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту AM Best відомо, що за рейтинговою оцінкою враховувався «сильний баланс Generali, високі операційні показники, дуже сприятливий бізнес-профіль та належне управління корпоративними ризиками».

Автори звіту також вказали на збитки Generali в інвестиційній діяльності, які призвели до значного падіння заявленого акціонерного капіталу. Однак, «нереалізовані збитки в портфелі з фіксованою прибутковістю групи будуть усунені в міру погашення облігацій».

«Сприятливий бізнес-профіль Generali підкріплений її лідируючими та захищеними позиціями на основних ринках. Група має солідну репутацію, підкріплену чудовим доступом до ринків через власну мережу та стратегію багатоканальної дистрибуції», – йдеться у звіті AM Best.

Коментарі