AM Best підтвердило найвищі рейтинги для транснаціональної компанії Corebridge Financial

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародне рейтингове агентство AM Best підтвердило рейтинг фінансової стійкості (FSR) на рівні A (відмінний) та довгострокові кредитні рейтинги емітента (довгострокові ICR) на рівні «a» (відмінний) для Corebridge Financial (Corebridge) та її дочірніх підрозділів. Прогноз за даними кредитними рейтингами (рейтингами) – стабільний.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з аналітичного звіту AM Best, рейтингові оцінки якого враховують операційні показники, сприятливий бізнес-профіль та належне управління корпоративними ризиками Corebridge.

Водночас AM Best вказує, що довгостроковий перерозподіл інвестиційного портфеля Corebridge може негативно вплинути на майбутній капітал з поправкою на ризик. Також AM Best визнає перешкоди, пов’язані з сильною конкуренцією, що продовжується в цьому сегменті.

Раніше Corebridge Financial повідомила про чистий прибуток у розмірі $2,1 млрд, отриманий у третьому кварталі 2023 року. Цей результат на 13% менший у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Коментарі