AM Best покращило рейтинговий прогноз для страхового холдингу Fairfax Financial

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародне рейтингове агентство AM Best переглянуло рейтинговий прогноз, підвищивши його до рівня «позитивний» для холдингової компанії з Канади Fairfax Financial та її дочірніх підрозділів.

Крім цього, AM Best підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг емітента на рівні “bbb+” для Fairfax Financial. Згідно зі звітом AM Best, зміна прогнозу відображає покращення структури консолідованого прибутку.

«Fairfax вклала значні кошти у високорейтингові інструменти з фіксованим доходом, оскільки відсоткові ставки зросли у 2022 році. Це призвело до того, що до кінця 2023 року темпи зростання дивідендів та відсоткових доходів більш ніж потроїлися. Це покращило інвестиційний грошовий потік», – йдеться у звіті AM Best.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Fairfax Financial за підсумками першого кварталу 2024 року заробила чистий прибуток у розмірі $776,5 млн. або $30,82 на одну акцію. У першому кварталі 2023 року чистий прибуток Fairfax Financial склав $1,25 млрд. Сукупний преміальний дохід збільшився до $8,1 млрд проти $7,1 млрд роком раніше.

Коментарі