Американська Allstate зафіксувала зниження збитків від природних катастроф у першому кварталі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія зі США Allstate зазнала збитків щодо ризику природних катастроф у першому кварталі 2024 року на суму $731 млн. Цей результат більш ніж удвічі менший у порівнянні з аналогічним періодом минулого року ($1,69 млрд).

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту Allstate відомо, що $328 млн збитків від природних катастроф було зареєстровано за один місяць – березень 2024 року.

Згідно з Allstate, збитки від катастроф включали кілька великих подій, але переважна більшість збитків припадає на збитки внаслідок граду.

Нагадаємо, Allstate за підсумками четвертого кварталу звітувала про чистий прибуток $1,5 млрд. Цей результат свідчить про те, що компанія змогла подолати період збиткових результатів внаслідок витрат на ризик природних катастроф. Так, четвертий квартал 2022 року компанія завершила зі збитками $303 млн.

За минулий рік Allstate наростила на 11,1% сукупний дохід до $57 млрд, але збитки з ризику природних катастроф склали $5,6 млрд. Роком раніше збитки від природних катастроф для Allstate склали $3,1 млрд.

Коментарі