Американський страховик Travelers зазнав найбільших збитків щодо ризику природних катастроф

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Провідна страхова компанія зі США Travelers повідомила про скорочення на 98% квартального прибутку до $15 млн. Це сталося внаслідок високих збитків, які страховик зазнав через події природного катастрофічного характеру.

Зокрема, йдеться про сильні конвективні шторми, наслідки яких негативно позначилися на результатах страхової індустрії США в цілому. За даними Gallagher Re, попередні застраховані збитки за перше півріччя на 18% вищі, ніж у середньому за десятиліття та на 39% вищі, ніж у середньому за 21 століття.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що у другому кварталі Travelers зазнала збитків від катастроф за вирахуванням перестрахування на суму $1,5 млрд порівняно з $746 млн роком раніше.

«У цьому кварталі ми повідомили про сильні основні результати та доходи від інвестицій, а також про чисту сприятливу розробку запасів у попередньому році, які були суттєво компенсовані історичним рівнем втрат від катастроф у масштабах усієї галузі», — сказав генеральний директор Travelers Алан Шнітцер .

Коментарі