Аналітики AM Best негативно оцінюють перспективи французького ринку non-life страхування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
У секторі страхування non-life Франції спостерігається стагнація зростання преміального доходу за умов інфляційного тиску. Це є основним стримуючим чинником підвищення прибутковості французьких страховиків.

Про це йдеться в новому звіті міжнародного рейтингового агентства AM Best, присвяченому перспективам ринку страхування non-life Франції.

Автори звіту вказують на те, що виручка французьких страховиків зростає повільніше, ніж витрати на ризик природних катастроф.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту AM Best відомо, що реальний преміальний дохід, як очікується, відставатиме від зростання економіки загалом у 2023 році.

«Важливе значення має волатильність ринку, що зберігається, і зростання інфляції. Враховуючи ці фактори, аналітики AM Best зберегли н Французький сегмент страхування, крім страхування життя, відчуває підвищену волатильність і вищі витрати через стихійні лиха, включаючи посуху, град та пожежі. Хоча ринок користується гарантією французької держави через Caisse Central de Reassurance (CCR), не всі події покриваються, що тягнеться на приватний сектор», – йдеться у звіті.

Коментарі