Аналітики оцінюють ефект від збільшення ліміту іноземних інвестицій на страховиків Індії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Нові правила для прямих іноземних інвестицій у страховий сектор Індії призвели до збільшення інвестиційного потоку та стимулювання страхової діяльності.

Згідно зі звітом міжнародного рейтингового агентства AM Best, збільшення ліміту прямих іноземних інвестицій дозволило міжнародним страховим компаніям розширити свої представництва в Індії та «перетворити міноритарні частки у місцевих страховиків на контрольні пакети».

Інтернет ресурс УкрСтрахування раніше повідомляв, що з травня 2021 року в Індії діють нові правила для страховиків, встановлені Міністерством фінансів для стимулювання інвестиційних надходжень, зміцнення платоспроможності та розвитку приватного сектору страхування. Міністерство фінансів Індії підвищило до 74% частку іноземних інвестицій у капіталі страховиків. До цього максимальний обсяг іноземних інвестицій становив 49%.

Розширення іноземних інвестицій, на думку аналітиків AM Best, забезпечить місцевих страховиків фінансовими ресурсами, професійним досвідом, зміцнить потенціал андеррайтингу та підвищить конкуренцію на страховому ринку Індії.

Коментарі