Аналітики PERILS називають збитки від повені в Австралії найбільшими за всю історію спостережень

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Збитки від руйнівних повеней на початку 2022 року в ряді штатів Австралії, за оцінками PERILS, перевищили $4,3 млрд. Це найбільша шкода за всю історію спостережень в Австралії. Порівняно з попередніми оцінками аналітичної компанії PERILS, збитки від австралійських повеней збільшилися на 29%.

У структурі застрахованої шкоди 62% посідає договори особистого майнового страхування, 28% – на комерційне майнове страхування і 10% – на застраховані транспортні засоби.

Остаточна оновлена ​​оцінка збитків страховиків від повені в Східній Австралії буде надано PERILS 11 березня 2023 року, через рік після дати закінчення події.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що через шість місяців після масштабної повені в Австралії профільна асоціація повідомила про збільшення суми застрахованої шкоди до $5,28 млрд. Австралійські страховики вже отримали понад 233 тисячі заявок на страхове відшкодування. Середня вартість однієї заявки становить $22 тис, але в розрізі домашнього майнового страхування та комерційних ліній розподіл становить $17 тис. і $71 тис. відповідно.

Коментарі