Аналітики прогнозують повільне та важке відновлення Флориди після урагану Ян

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Збитки страхової галузі через атлантичний ураган Ян, ймовірно, стануть найбільшими за 30-річний період, коли тропічний ураган п’ятої категорії Ендрю в 1992 році завдав збитків комерційній та житловій нерухомості на суму $34 млрд.

Згідно з прогнозами аналітиків CoreLogic, збитки від урагану Ян очікуються на рівні $28-47 млрд. Аналітики CoreLogic також прогнозують «повільне та важке відновлення» через інфляцію, високі процентні ставки, витрати на робочу силу та матеріали.

«Ураган Ян назавжди змінить індустрію нерухомості та міську інфраструктуру Флориди. Страховики збанкрутують, домовласники будуть змушені здійснювати прострочення, а страхування стане менш доступним у таких регіонах, як Флорида», – прокоментував Том Ларсен, заступник віце-президента з управління небезпеками та ризиками CoreLogic.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що аналітики Karen Clark&Company (KCC) прогнозують сукупну застраховану шкоду від урагану Ян на суму $32,5 млрд. Інші галузеві джерела очікують сукупну застраховану шкоду до $40 млрд.

Коментарі