Аналітики прогнозують щорічне зростання ринку страхування життя в Індії на 13,6%

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Зростання національної економіки з появою більшої кількості людей середнього класу, а також існуючий розрив страхового покриття у сільських та віддалених районах – головні фактори, що сприяють розвитку ринку страхування життя в Індії на найближче десятиліття.

Про це йдеться в новому звіті міжнародної страхової групи Allianz «Global Insurance Report 2024».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту відомо, що лідером зростання глобального ринку страхування життя протягом десяти років стане Індія з темпом річного приросту 13,6%.

Для порівняння: за оцінками аналітиків Allianz глобальний ринок страхування життя зростатиме на 5,5% на рік. Цей показник буде відповідати зростанню глобального ВВП. У попередні десятиліття зростання глобального страхування життя відставало від економічного зростання.

Нагадаємо, в аналітичному звіті CareEdge, одного з найбільших консалтингових агентств Індії, прогнозується, що преміальний дохід сектору страхування життя в Індії протягом найближчих 5 років щороку зростатиме на 11-13%. Цей приріст підтримуватиметься за рахунок укладання нових договорів страхування життя.

Коментарі