Aon продає страховий брокерський бізнес у Нідерландах за невідому суму

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий брокер Aon оголосив про укладання угоди з продажу прав своїх бізнес-підрозділів у Нідерландах BlackFin Capital Partners. Згідно з прес-релізом Aon, угода відповідає стратегії, спрямованій на оптимізацію бізнес-портфеля.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що Aon продає страховий брокерський бізнес та управління генеральними агентами (MGA).

Після закриття угоди Aon більше не обслуговуватиме групи клієнтів із приватного страхування в Нідерландах, за деякими винятками, такими як страхування експатів та іноземних студентів.

«Ми визнаємо силу і значний внесок наших колег по особистих лініях і знаємо, що вони, як і клієнти, яких вони обслуговують, мають позитивне майбутнє в BlackFin», – сказала Леонік ван Хаувелінген, генеральний директор Aon в Нідерландах.

«Наша увага, як і раніше, зосереджена на використанні передових можливостей ризик-капіталу та людського капіталу Aon, а також на використанні передової аналітики для надання ідей та рішень, які допоможуть нашим клієнтам приймати більш ефективні рішення».

Про вартість угоди не повідомляється.

Коментарі