Авіакомпанія DAE отримала $118 млн страхового відшкодування за літаки у росії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Лізингова авіакомпанія Dubai Aerospace Enterprise (DAE), найбільша на Близькому Сході, отримала страхове відшкодування за авіалайнери, що утримуються в російських аеропортах. Повідомляється, що страхова компанія російського «Аерофлоту» – NSK – виплатила на користь DAE $118 млн.

«Ця сума є компенсацією страхових претензій DAE щодо полісів страхування та перестрахування Аерофлоту щодо семи літаків і пов’язаних з ними двигунів», – йдеться в заяві DAE.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що дубайська компанія заявила про втрату 19 своїх авіалайнерів. «DAE продовжить активно проводити судові розгляди в англійських судах у рамках власних страхових полісів. DAE також продовжить зусилля щодо пом’якшення втрат щодо своїх літаків, які раніше були здані в оренду іншим російським авіакомпаніям», – прокоментували у DAE.

Нагадаємо, до групи страховиків DAE входять 11 компаній, які покривають ризики втрати/пошкодження авіалайнерів, відповідальності перед третіми особами та інші авіаційні ризики. У судовому розгляді, ініційованому компанією DAE у Високому суді Лондона, заявник вимагає від страховиків відшкодування збитків на суму $875 млн. за 19 літаків, затриманих у росії.

Коментарі