Авіакомпанія GA Telesis врегулювала претензії за лізингові літаки в росії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Ще одна міжнародна лізингова авіакомпанія GA Telesis змогла врегулювати претензії щодо авіалайнерів, які утримуються в російських аеропортах після санкцій через повномасштабне вторгнення в Україну.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування стало відомо, що авіакомпанія з GA Telesis отримала компенсацію від російської страхової компанії за два літаки, які перебувають в оренді у російського авіаперевізника.

За даними GA Telesis, страхове врегулювання та отримання доходу від врегулювання були затверджені Міністерством фінансів США та відповідають режиму санкцій. “Незважаючи на проблеми в авіаційному середовищі, це врегулювання відображає невтомні та постійні зусилля GA Telesis, щоб відновити цінність для зацікавлених сторін”, – йдеться у прес -релізі.

GA Telesis офіційно висловила подяку відповідним агенціям уряду США, європейській та ірландській владам за надання необхідних дозволів на завершення врегулювання.

Раніше інтернет -ресурс УкрСтрахування повідомляв, що американська лізингова авіакомпанія Air Lease в рамках врегулювання позовів щодо літаків, що утримуються в росії, змогла отримати $64,9 млн страхового відшкодування.

Коментарі