Aviva та найбільші банки Великобританії допомагають співробітникам оплачувати рахунки за електроенергію

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Майже сім тисяч співробітників британської страхової компанії Aviva отримали одноразову грошову допомогу, щоб упоратися із кризою вартості життя. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Bloomberg.

Згідно з опублікованою інформацією, одноразову виплату в розмірі 1000 фунтів стерлінгів отримають співробітники, ніж річний дохід становить менше 30 тисяч фунтів. У початкових планах була виплата співробітникам із доходом менше 35 тисяч фунтів стерлінгів.

За словами виконавчого директора Aviva Аманди Бланк, «цей платіж було зроблено, щоб допомогти пом’якшити наслідки різкого зростання рахунків за електроенергію».

Нагадаємо, Aviva наростив операційний прибуток до 829 млн. фунтів стерлінгів, перевищивши на 14% результат першого півріччя 2021 року.

Раніше такі виплати своїм співробітникам зробили найбільші банки Великобританії, серед яких Barclays, відділення HSBC Holdings, Lloyds Banking Group та інші. Центральний Банк Англії прогноблює інфляцію до кінця року на рівні 13% та тривалий період рецесії.

Коментарі