Aviva закликає уряд та великий бізнес допомогти МСП у вирішенні кліматичних проблем

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Провідна страхова компанія Великобританії Aviva випустила звіт, присвячений кліматичним проблемам та готовності найбільших економік пом’якшити наслідки зміни клімату.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту Aviva відомо, що, незважаючи на визнання важливості вирішення кліматичних проблем, 68% підприємств малого та середнього бізнесу вважають першочерговим вирішення проблем вартості життя.

Близько половини респондентів з малого та середнього бізнесу (48%) визнали необхідність більш рішучих зусиль у скороченні вуглецевого сліду, але їх зупинили витрати в ці невизначені часи. Ще 34% респондентів з-поміж МСП повідомили, що їм довелося призупинити свої кліматичні інвестиції через «поточну економічну ситуацію».

Коментуючи результати опитування, генеральний директор Aviva Аманда Блан сказала: «Я хочу, щоб до 2030 року Велика Британія стала найготовішою до зміни клімату великою економікою у світі, оскільки країна рухається до своїх цілей за нульовим викидом…». На її думку, уряд та великий бізнес «несуть відповідальність за те, щоб допомогти МСП підготуватися до зміни клімату».

Коментарі