Австралійська Suncorp завершила 2023 фінансовий рік із прибутком $1,15 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Австралійська страхова група Suncorp підбила підсумки фінансового року, повідомивши про «істотне збільшення прибутку, зумовлене імпульсом зростання виручки, що зберігається, по всій Групі».

Згідно з прес-релізом Suncorp, чистий прибуток склав $1,15 млрд, що перевищує аналогічний показник минулого року і відповідає раніше заявленим прогнозним цілям щодо прибутку. Група наростила преміальний дохід – на 10,6% в австралійському бізнесі загального страхування та на 14,3% у Новій Зеландії, що відображає «цільове підвищення цін, необхідне для компенсації суттєвого зростання витрат на перестрахування та стихійні лиха, а також інфляції в масштабах усієї економіки».

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо, що на результати Групи вплинули витрати у зв’язку з подіями природного катастрофічного характеру. Кількість претензій, отриманих на ризик природних катастроф, перевищила 130 тисяч. Загалом Група зазнала збитків на суму $97 млн.

Глава Suncorp високо оцінив річні результати Групи: «Ці результати особливо приємні, враховуючи непросту обстановку протягом планового періоду на 23 фінансовий рік, включаючи глобальну пандемію, соціальні та економічні потрясіння та волатильність ринку, інфляційні проблеми в ланцюжку поставок та безпрецедентні стихії».

Коментарі