Австралійський циклон Джаспер визнано значною подією для страховиків

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова рада Австралії (ICA) оголосила значною подією тропічний циклон Джаспер, який минулого тижня обрушився на північні райони австралійського штату Квінсленд.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу відомо, що при оголошенні значущої події ICA запускає спеціальні процедури, включаючи збирання даних, аналіз та звітність за претензіями. Уся діяльність ICA тісно координується з урядом Австралії, щоб забезпечити своєчасну допомогу постраждалим.

«Хоча ще зарано визначати повний вплив страхування на будинки і підприємства через надзвичайну ситуацію, що продовжується, ця подія може перерости в страхову катастрофу, якщо відбудеться значне збільшення кількості або складності претензій, якщо географічне поширення цієї події розшириться», – йдеться у прес-службі. релізі ICA.

Нагадаємо, тропічний циклон другої категорії обрушився на узбережжя Квінсленду минулого тижня, а потім послабшав до тропічного мінімуму.

Після виходу на узбережжя Кернса в Квінсленді було знеструмлено тисячі домоволодінь, серйозні пошкодження отримала транспортна інфраструктура.

Коментарі