Австралійський страховик QBE оптимістичніше оцінює перспективи на цей рік

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова група з Австралії QBE Insurance Group прозвітувала про результати роботи в першому кварталі, повідомивши про зростання преміального доходу на 11% до $7,6 млрд. Без урахування інфляції приріст цього показника становив 14%.

Цей результат надав Групі основу для перегляду свого прогнозу на весь 2023 рік. Згідно з прес-релізом QBE, очікується, що до кінця року приріст сукупного преміального доходу становитиме 10% замість раніше оголошеної мети.

«З огляду на сильніший, ніж очікувалося, початок року та очікування того, що рейтинг залишиться стійким у найближчому майбутньому, ми підвищили наш прогноз зростання на 23-й фінансовий рік і тепер прогнозуємо зростання GWP групи у постійній валюті приблизно на 10%»,- заявив генеральний директор Ендрю Хортон під час річних загальних зборів QBE.

Раніше в Групі планували досягти збільшення преміального доходу від середнього до високого однозначного числа.

Інтернет ресурс УкрСтрахування раніше повідомляв, що QBE Insurance підбила підсумки за 2022 фінансовий рік, повідомивши про зростання прибутку до $750 млн проти чистих збитків у розмірі $1,5 млрд у 2020 фінансовому році.

Коментарі