Австрійська VIG створює партнерство для генерації відновлюваної енергії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова група з Австрії Vienna Insurance Group (VIG) уклала партнерську угоду з енергетичною компанією Wien Energie для створення енергетичної спільноти VIG.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз, VIG прагне виробляти власну відновлювану електроенергію та розподіляти її між будинками компанії по всій Австрії спільно з Wien Energie.

У майбутньому енергетична спільнота постачатиме зелену енергію більш ніж половині всіх об’єктів VIG в Австрії, включаючи ті, які не виробляють енергію безпосередньо. Завдяки загальному виробленню близько трьох гігават-годин зеленої енергії на рік за рахунок сонячної та вітрової енергії енергетична спільнота пропонує дуже великі обсяги виробництва.

«Ми раді підтримати прагнення Vienna Insurance Group створити національну енергетичну спільноту і, таким чином, як компанія зробити значний внесок у енергетичний перехід», – прокоментував генеральний директор Wien Energie. За його словами, компанія поставить вітряну турбіну для електростанції Унтерлаа та фотоелектричну систему у Зіммерінгу.

Коментарі