Автомобілісти Великої Британії вибирають недорогу страховку та економлять на поїздках

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Кожен третій британський автомобіліст при покупці автострахування звертає увагу лише на ціну, не вивчаючи деталі страхового покриття Такого висновку дійшли фахівці телематичної платформи Trakm8, провівши опитування серед своїх респондентів.

Неуважність при виборі страхового покриття найчастіше демонстрували автомобілісти молодше 35 років, – таких виявилося 41%, серед тих, хто цікавився виключно вартістю страхового поліса, що купується.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту Trakm8 також відомо, що водії стали частіше турбуватися про майбутні витрати на експлуатацію автомобіля у 2023 році, кожен третій планує скоротити кількість поїздок, щоб економити не паливі.

«Оскільки інфляція та вартість життя починають кусатися, багато водіїв тепер зосереджено виключно на пошуку найдешевшого полісу, тим більше що вартість страховки починає зростати», — сказав Адам Гуч, керуючий директор зі страхування в Trakm8.

Нагадаємо, за даними Асоціації британських страховиків (ABI), у третьому кварталі середня премія, сплачена за поліс автострахування, склала 436 фунтів стерлінгів, що на 2% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Коментарі