AXA Group прозвітувала про результати за перший квартал і підтвердила цілі на весь рік

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Перший квартал для французької страхової групи AXA Group завершився збільшенням валового доходу на 2% до 31,8 млрд. євро.

У Групі наголошують, що зростання продажів забезпечило сектор майнового страхування та ризику нещасного випадку (P&C), який компенсував падіння доходів від ощадних продуктів у Франції та Італії.

УкрСтрахування з прес-релізу AXA Group відомо, що доходи в секторі P&C зросли на 5%, а продажі в секторі страхування життя скоротилися на 9%.

Враховуючи результати першого кварталу, у Групі підтвердили річні цілі прибутку на рівні 7,5 млрд. євро.

Раніше повідомлялося, що AXA Group залучила 1 млрд євро шляхом розміщення облігацій із терміном погашення у 2043 році. Виручені кошти буде використано для загальних корпоративних цілей, включаючи рефінансування частини непогашеного боргу AXA Group.

У лютому 2023 року AXA Group оголосила про продаж своєї частки в Monte dei Paschi, найстарішому італійському банку. 7.94% акцій, що належать французькому страховику, успішно продано за ціною 2,33 євро за акцію на загальну суму 233 млн євро в рамках прискореного розміщення, призначеного для інституційних інвесторів.

Коментарі