AXA Group втратила лідерство у підтримці кліматичних ініціатив

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Група неурядових кліматичних організацій проводить серію акцій протесту проти участі французької страхової групи AXA у фінансуванні газових проектів. Напередодні акція відбулася біля британського офісу Групи в Лондоні.

«Минулого року AXA взяла на себе зобов’язання більше не страхувати нові газові родовища, але це зобов’язання не набуде чинності до 2025 року, і AXA послаблює свої зобов’язання, допускаючи винятки для нових нафтових та газових родовищ, якщо вони розробляються компаніями зі страховкою», – йдеться у повідомленні екологічного руху Extinction Rebellion.

Страхова група AXA втратила лідерство у боротьбі за Net-Zero, опустившись з другого на дев’яте місце у рейтингу страховиків, які відмовилися від нафто- та газових проектів.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що учасники Insure Our Future закликають провідні страхові компанії припинити страхувати викопне паливо, що викликає глобальне потепління. Серед тих, кому адресований цей заклик, – AIG, Tokio Marine, Zurich, Chubb, Travelers, Sompo, The Hartford та Liberty Mutual.

Коментарі