Азіатсько-Тихоокеанський регіон не має достатнього страхового захисту від природних катастроф

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Події природного катастрофічного характеру в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні покриваються страховкою лише на 14%. Частина (86%), що залишилася, втрат через природні катастрофи в цьому регіоні не має страхового захисту.

Згідно зі звітом міжнародного страхового брокера Aon, минулого року Азіатсько-Тихоокеанський регіон зазнав збитків через природні катастрофи на суму $80 млрд, з яких лише $11 млрд було застраховано.

Зі звіту Aon відомо, що минулий рік увійшов до топ-5 найдорожчих для глобальної страхової галузі, 60% цих збитків припадає на Азіатсько-Тихоокеанський регіон.

«Екстремальні погодні умови в регіоні протягом всього року підкреслюють постійну необхідність підвищення стійкості шляхом прийняття ефективних стратегій адаптації та управління ризиками», – сказав генеральний регіональний директор Aon Джордж Аттард.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що страховий ринок Lloyd’s, глобальний страховий брокер Aon та страхова група Vienna Insurance Group оголосили про партнерство у перестрахування проектів, пов’язаних із відновленням України.

Коментарі