Бельгійська Ageas продає підрозділ пенсійного страхування у Франції

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Бельгійська страхова компанія Ageas ініціювала ексклюзивні переговори щодо ліквідації підрозділу страхування життя, пенсійного накопичувального страхування у Франції.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що переговори ведуться з пенсійним фондом Carac щодо підрозділу Ageas French Life and Pension.

У прес-релізі Ageas вказується на відповідність майбутньої угоди стратегічній програмі Ageas щодо оптимізації свого європейського портфеля та концентрації зусиль на своїх основних ринках у регіоні.

На сьогоднішній день Ageas здійснює діяльність у Бельгії, Великій Британії, Франції, Португалії, Туреччині, Китаї, Малайзії, Індії, Таїланді, В’єтнамі, Лаосі, Камбоджі, Сінгапурі та на Філіппінах.

Раніше повідомлялося, що страхова група з Бельгії Ageas досягла поставленої мети і завершила 2022 рік із прибутком 1,01 млрд євро. Це сталося завдяки високим результатам у секторі non-life страхування у Бельгії, а також базовим результатам в азіатських підрозділах Ageas. У компанії заявили, що пропонований дивіденд на акцію складе 3,0 євро.

Коментарі