Бельгійська Ageas провела День інвестора та підтвердила прогнози на 2023 рік

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Бельгійська страхова група Ageas підтвердила прогнозну оцінку операційного результату за 2023 рік у діапазоні від 1,1 млрд до 1,2 млрд євро. Ця заява зроблена в рамках Дня інвестора, на якому Група представила свою стратегію Impact24.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Ageas, в якому також повідомляється про плани наростити дивіденди акціонерам на 6-10% завдяки реалізації стратегії Impact24.

Група робить ставку на приріст на ринку страхування життя в Китаї, де підтвердила свою участь у тендері зі збільшення капіталу Taiping Pension на 10% акцій, що може становити інвестиції в розмірі близько 140 млн євро.

Ageas провела трансформацію своїх підрозділів у Великій Британії, а також «продовжує бачити можливості для зростання в Бельгії, виходячи на нішеві ринки, що прилягають до основного бізнесу, залишаючись лідером у галузі інноваційних продуктів та послуг та впроваджуючи нові технології».

Раніше Ageas повідомила про закриття угоди з продажу підрозділу зі страхування життя та пенсійного страхування у Франції компанії La Mutuelle Epargne Retraite Prévoyance Carac (Carac).

Коментарі