Бельгійський страховик Ageas жертвує 1 млн євро для постраждалих від землетрусу в Туреччині

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Бельгії Ageas Group ухвалила рішення про фінансову підтримку постраждалих внаслідок серії руйнівних землетрусів у Туреччині.

Згідно з прес-релізом Ageas, кошти у розмірі 1 млн євро будуть спрямовані «для негайної підтримки на місцях та для фінансування проектів відновлення у довгостроковій перспективі». Бельгійський страховик через фонд, заснований партнерською фінансовою групою з Туреччини Sabanci Group, надасть допомогу постраждалим від землетрусу та відкриє спеціальний рахунок для пожертвувань.

«Разом із пожертвуванням Ageas Group зібрані гроші будуть повністю переведені на програму допомоги Фонду Sabanci. Наші думки з усіма, кого торкнулася ця трагедія, і ми сподіваємося, що за підтримки багатьох людей у всьому світі люди в Туреччині та Сирії зможуть відновити своє життя, свої міста та свої громади». – йдеться у прес-релізі.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що сукупні економічні втрати внаслідок землетрусу в Туреччині оцінюються аналітиками Karen Clark&Company (KCC) у $20 млрд. Обсяг застрахованої шкоди становитиме $2,4 млрд.

Коментарі