Біля офісів найбільших страховиків пройшли протести активістів із вимогою залишити проект EACOP

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Неурядові екологічні організації не залишають спроб чинити тиск на страхові та перестрахувальні компанії, вимагаючи відмови від підтримки будівництва Східноафриканського трубопроводу EACOP.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування, напередодні біля офісів низки страхових компаній у Лондоні відбулися акції протесту. Учасники протестів обіцяють продовжувати акцію доти, доки їхні вимоги не будуть виконані.

Відомо, що протести відбулися біля офісів таких страховиків, як Chubb, Travelers Syndicate Management, Lancashire Syndicates, Chaucer Syndicates, Talbot Underwriting, Liberty Managing Agency, Hiscox Syndicates, AIG та Tokio Marine Kiln Syndicates.

«Ми вже бачимо, що зараз відбувається кліматичний хаос, і останнє, що потрібне світові, — це ще 34 мільйони тонн викидів CO2 (вуглекислого газу) щороку. Відмовтеся від викопного палива – не страхуйтесь EACOP», – заявили учасники акції.

Раніше японська страхова компанія Sumitomo Mitsui заявила, що не має відношення до страхування чи фінансування Східноафриканського нафтопроводу (EACOP).

Нагадаємо, кількість страхових компаній, які відмовилися надавати покриття для Східноафриканського нафтопроводу (EACOP), зросла до 24. Про це повідомляє група неурядових організацій Insure Our Future з посиланням на звіт StopEACOP.

Коментарі