Близько 28 тисяч претензій надійшло до страхової компанії Suncorp після циклону Джаспер

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Одна з провідних страхових компаній Австралії Suncorp зареєструвала близько 28 тисяч претензій від постраждалих внаслідок шторму та повені, спричинених циклоном Джаспер.

Страховик повідомив, що найбільша кількість претензій надійшла від клієнтів зі штату Квінсленд. Інші штати, де спостерігаються серйозні пошкодження майна та житла, – штати Новий Уельс та Вікторія.

«Наші групи підтримки клієнтів, оцінювачі та будівельники активно допомагають клієнтам у постраждалих регіонах. Вони підтримують клієнтів у всьому: від подання претензій, організації тимчасового проживання, здійснення термінових платежів, рекомендацій будівельників, а також допомагають направити їх до додаткових служб підтримки», – прокоментував генеральний директор Suncorp Group Стів Джонстон.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на звіт Страхової ради Австралії (ICA) повідомляв, що страховики вже отримали загалом понад 60,5 тисячі претензій від застрахованих клієнтів з Квінсленду, Нового Південного Уельсу та Вікторії.

Коментарі